A Product Design Stories podcastról

A Product Design Stories egy havonta jelentkező műsor, amiben annak próbálunk utánajárni, hogyan lehet kiváló digitális termékeket csinálni, milyen gondolkodás szükséges ehhez, illetve miként lehet fejlődni a UX, UI, product design, service design szakmákban.

Tesszük ezt javarészt interjúk útján, a design és üzleti élet olyan kiválóságaival beszélgetünk, akik úgy véljük sokat tettek le az asztalra, és olyan karrier utat mutathatnak fel, amiből mindenki tanulhat.

Ugyanakkor nem csak digital product, UX és UI designerek számára készülnek az epizódok, hanem mindenkinek, akinek köze van digitális termékek építéséhez, vagy üzemeltetéséhez.


Milyen gyakran?

Egyelőre havonta egyszer érkeznek az epizódok, de a jövőben nem kizárt, hogy gyakrabban jelentkezünk.

A Product Design Stories podcast hostjai

Boros Norbert

Service Designer, UX consultant a Virgo Product Design üzletágában. Nagyjából 2008 óta foglalkozom UX-el, habár akkoriban nem így hívtuk itthon. Még annak a generációnak a tagja vagyok, aki a szakmát – ami a kezdetekben a usabilityben merült ki – Steve Krug Ne törd a fejem című könyvével kezdte.

2019-ben kezdtem mélyebben megismerni és alkalmazni a szolgáltatástervezést és fokozatos tranzícióm a UX-ből azóta is tart a service és innovációs design felé.

Ügynökség és ügyfél oldat is megjártam, valamint saját vállalkozásban is szerencsét próbáltam. Sosem számoltam össze, de vélhetően 100 fölött lehet azon projektek száma, amiben volt alkalmam részt venni, körülbelül 10% kkv 90% nagyvállalati ügyfél arányban. 

Edukációs munkásságomat a product design blog keretében is gyakorlom.  

Linkedin / Twitter / CV


Fenyvesi Roland

Product Designer, UI Design Specialist, olykor Graphic Designer a Virgo Product Design csapatában. Több, mint 10 éve dolgozom a szakmában. Dolgoztam kis és nagy, hazai és külföldi cégeknek, ügynökségeknek.

Csapatban szeretek dolgozni, ahol segítik és motiválják egymást az emberek. Szerencsére mindig olyanokkal dolgozhattam együtt, akik a szakma legjobbjai közé tartoznak, így rengeteget tanulhattam tőlük, amit ezúton is nagyon köszönök!

Az egyik fő célom, hogy egyszer azok közé a designerek közé tartozzak, akik hatással vannak az aktuális design trendek kialakításában és inspirálni tudnak másokat.

Linkedin / Facebook / Instagram